+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Tréningek és Vezetőfejlesztések

A trénerekből, színészekből, újságírókból és pszichológusokból álló tanácsadói csapatunk tagjai mind egy közös célért dolgoznak: hidakat építenek emberek között. Egyéni coachingoktól kezdve a százakat megmozgató workshopokig az a célunk, hogy a képzéseinkkel segítsünk ügyfeleinknek abban, hogy maradandó hatást tudjanak gyakorolni másokra az erősségeik felismerése és képességeik fejlesztése által.

Kommunikációs és vezetőfejlesztési tréningjeink során abban hiszünk, hogy fejlődni úgy is lehet, hogy közben élvezzük is a folyamatot. Képzéseink megalkotása során gyakorlatias módszerekre építünk. Kommunikációs tréningjeink során az a célunk, hogy a résztvevők a kihívást jelentő nyilvános szereplések és társas helyzetek alkalmával is a legjobb benyomást kelthessék hallgatóságuk és partnereik szemében. Vezetőfejlesztő programjaink pedig gyors és hatékony eszközökkel segítik a modern vezetői készségek és ismeretek elsajátítását és bővítését – jövőbeli, kezdő és gyakorlott vezetők számára egyaránt. Tapasztalatunk és meggyőződésünk szerint a vezetés – mint minden más szakma – tanulható, s mi ebben támogatjuk ügyfeleinket.

training mediatraining batiz andras webinar

Digitális képzési megoldások: home office idejére

A tartós támunka időszakában is törekszünk arra, hogy gyakorlatias megoldásokkal segítsük partnereinket. Új képzéseink a home office idején is releváns kommunikációs technikákra fókuszálnak, a népszerű képzéseink esetében pedig több alternatívát is kínálunk, az előre rögzített videókurzustól, egészen a blended programcsomagokig.

Tovább

Prezentációs tréningek

Prezentációs tréningek

Tréningjeink során gyakorlatias módon, az Impact-módszerrel fejlesztjük a résztvevők előadói készségeit. Segítünk az egyéni kihívások azonosításában, és hasznos praktikákat mutatunk az izgulás, a hadarás vagy a csapongó előadásmód leküzdésére. A testbeszéd és attitűd tudatosításával és alakításával garantáljuk, hogy a következő prezentációja során, magabiztosabban és meggyőzőbben fogja kommunikálni üzeneteit.

Tovább

Digitális képzési megoldások: home office idejére

Prezentációs szövegírás és design

Tapasztalt szövegíróink és grafikusaink segítségével prezentációjának minden eleme professzionálissá alakítható! Támogatásunkkal a szélesebb nyilvánosság számára tervezett előadásának üzeneteit is világos és közérthető módon, frappáns elemekkel, hasonlatokkal kiegészítve tudja kommunikálni.

Tovább

Médiatréningek

A tréningünk során a rövid nyilatkozatoktól a hosszabb sajtótájékoztatókig vesszük sorra azon nyilatkozati szituációkat, melyek esetében kiemelten fontos, hogy határozottan, magabiztosan képviselje a saját és a szervezete álláspontját és üzeneteit. A válaszadási technikák bemutatása mellett a kellemetlenkedő riporteri kérdések kezelésére, illetve a megjelenéssel és fellépéssel kapcsolatos „aranyszabályokra” is kitérünk.

Tovább

Tárgyalástechnikai tréningek

A képzések célja, hogy a résztvevők könnyebben tudjanak bizalmat kelteni és építeni, spontán kommunikációjuk fejlesztésével pedig gyorsabban reagáljanak váratlan helyzetekre. Az alapvető befolyásolási és kérdezéstechnikák segítenek abban, hogy megértsük és meggyőzzük tárgyalópartnereinket.

Tovább

Excecutive kommunikációs coaching támogatás

One-on-one találkozókon mérjük fel a vezetők valódi igényeit, és komplex, személyre szabott képzéstervet készítünk számukra. Célunk, hogy a hozzánk forduló vezetőket támogassuk kommunikációjuk hatékonyabbá tételében, és utat mutassunk abban, hogyan tudnak másokat cselekvésre motiválni.

Tovább

Train the Trainer

Két- és háromnapos, trénerfejlesztő képzéseink célja, hogy a képzést követően a résztvevők magabiztosan tudjanak tudást átadni, képzési programot vezetni, szakmai előadást tartani és tervezni, illetve megismerkedjenek a tréningek, műhelymunkák során alkalmazott interaktív facilitációs eszköztárral.

Tovább

Remote Conflict Management

Mindannyian szembesülünk vele, hogy a személyes jelenlét hiánya átszínezi a konfliktusok természetét, megoldásukhoz pedig újfajta stratégiákra van szükségünk. Digitális tréningünk könnyen megtanulható és a gyakorlatban alkalmazható, működőképes eszközöket ad a résztvevők kezébe, hogy a virtuális térben megjelenő konfliktusokat idejében felismerjék és képesek legyenek azokat konstruktívan kezelni, ezzel megőrizve a jelen helyzetben sokszor sérülékeny szervezeti egészséget.

Tovább

Együttérző vezetés

Vezetőként, a számtalan feladat és a ránk nehezedő nyomás mellett, kevés figyelem jut a vezetés emberi oldalára. A munkatársak motiválása, illetve kihívásaik kezelése azonban a mi felelősségünk is. Nem csak az számít, amit vezetőként operatív szinten teszünk, hanem az is fontos, hogy azt hogyan tesszük. Kiváltképp igaz ez a poszt-pandémiás világunk esetében, amelyben az egymást érő meetingek és a megszámlálhatatlan emailek közepette kell fenntartanunk munkatársaink elköteleződését.

Tovább

First Time Manager Programok

Gyakorlati megoldásokat kínálunk a legfontosabb középvezetői kihívásokra: legyen szó akár visszajelzésről, nehéz kollégák kezeléséről, motiválásról, konfliktuskezelésről, akár csapatvezetésről a digitális térben. Képzésünk hosszabb, összetett fejlesztési folyamat részeként és egyedi igényekre fókuszáló, rövidebb modulokban egyaránt működik.

Tovább

Feedback Essentials

Hogyan tudok valakinek vezetőként negatív visszajelzést adni? Milyen gyakran érdemes visszajelzést adnom a beosztottjaimnak? Mit tehetek azért, hogy fejlődjön a munkahelyi szervezetemben vagy csapatomban a visszajelzési kultúra? Miért fontos, hogy vezetőként rendszeresen kérjek visszajelzést a beosztottjaimról? Tréningünk többek között ezekre a kérdésekre ad választ.

Tovább

Remote Leadership

A virtuális vezetés sokszor működik nagyítóként: úgy érezhetjük, hogy minden eddigi vezetői kihívásunk és problémánk váratlanul tízszeresére nő. Eltűnnek a kávé melletti informális beszélgetések, a személyes kapcsolódás érzése sérül, már nem elég pár lépést megtennünk, hogy odalépjünk egy beosztottunk asztalához. Megváltozik csapatunk dinamikája, kommunikációja, az információ áramlása, sokszor az elvárások és szükségletek is. Hogyan tudjuk vezetőként ebben az új helyzetben mégis hatékonyan és motiváltan működtetni csapatunkat? Erre a kérdésre ad választ a tréningünk.

Tovább

Mentális Jóllét Program

A munkavállalók mentális jólléte és egészsége mindig is fontos jelentősséggel bírt. A felgyorsult változások és tartós távmunka viszont eddig nem látott nehézségek elé állított mindenkit; erőforrásaink megfelelő kiaknázása, ellenálló képességünk fejlesztése, saját motivációnk tudatosítása így még jobban felértékelődött. Képzésünk ezeken a területeken biztosít szakértői támogatást.

Tovább

Outdoor Leadership program

Napjaink vezetőinek önbizalomra, rugalmasságra és kitűnő együttműködő-kommunikációs képességekre van szükségük ahhoz, hogy elérjék saját és szervezetük céljait. A természeti környezetben zajló kihívások, majd ezek reflexiója, az élmények tapasztaltokká alakítása segíti a résztvevőket önmaguk mélyebb megismerésében és ezáltal támogatja őket, hogy közösségük kiváló vezetői lehessenek.

Tovább

Vezetői coaching támogatás – egyéni képzés-fejlesztés „Manager” és „Leader” szintű vezetőknek

Ebben az önreflexióra építő képzési-fejlesztési folyamatban feltárjuk azokat a személyes értékeket és azonosítjuk azokat a vezetési eszközöket, amelyek a hatékony egyéni vezetői működés alapját adják.Választ adunk azokra az egyedi kérdésekre és megkeressük azokat a fejlesztendő készségeket, amelyek a hozzánk forduló vezetőt autentikus és erős szerepbe emelik.

Tovább

hu

Leadership in spotlight

A felsővezetői státuszból eredő elszigeteltség és a korlátozott visszajelzések komoly kihívást jelentenek a vezetői kompetenciák fejlesztésében. Programunk egyedi módszertan segítségével, biztonságos környezetben teszi lehetővé, hogy a fókuszban lévő felsővezető rövid időn belül számos olyan visszajelzést kapjon, amelyre a mindennapok során egyébként nincs lehetősége.

Tovább

HISZÜNK MUNKÁNK EREDMÉNYESSÉGÉBEN

94.7%

Hasznosság

 

92.5%

Alkalmazhatóság

 

 Éppen ezért bárki számára elérhetővé tesszük a tréningjeink résztvevői által kitöltött, anonim kérdőívek eredményeit. 2016 óta összesen 899 résztvevő töltötte ki kérdőíveinket, és értékelte a munkánkat. Az eredményeink magukért beszélnek. Nézze meg a teljes összefoglalónkat!

TOVÁBBI INFÓK