+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Digitális képzési megoldások: home office idejére

Digitális képzési megoldások: home office idejére

Miben segítünk?

A tartós távmunka időszakában mindenkinek fel kell tennie a kérdést: milyen képzési támogatásra van a kollégáknak a legnagyobb szüksége, és ezt hogyan tudjuk digitális formában elérhetővé tenni a számukra, hatékony és élvezetes módon.

Az Impact Works képzési profiljába tartozó kommunikációs készségfejlesztő, illetve a vezetőfejlesztő programok esetében, több megoldást is kínálunk, melyek rugalmasan kombinálhatóak.

  • IMPACT RECORDED: Előre rögzített online kurzusok
  • IMPACT STREAM: élőben streamelt tréning és coaching
  • IMPACT BLENDED: élő utánkövetéssel kiegészített megoldások

A digitális és blended formátumban elérhető képzéseinkről részletesen a Digitális képzési portfóliónkban olvashat.

Hogyan segítünk?

Az Impact Recorded megoldások során a résztvevők az előre rögzített leckékkel megalapozzák az elméleti és technikai tudásukat. Az egyes videós leckék között feladatokat teljesítenek és azokra visszajelzést kapnak.
Az Impact Stream megoldásaink során, már élő az interakció, a tréner élőben lép kapcsolatba a résztvevőkkel a kiscsoportos foglalkozások során. Az egyéni foglalkozások esetén pedig a résztvevő személyes kihívásai kapcsán nyújtunk támogatást.
Az Impact Blended pedig kiváló lezárása lehet ennek a tanulási folyamatnak. A képzési program digitális fázisait különböző időszakokban teljesítő résztvevők egy közös workshop keretein belül gyakorolhatnak, illetve tehetik próbára magukat.

Digitális és blended formában elérhető képzéseink

Virtual Communication
Presenting with Impact
Storytelling with Impact
Executive Coaching Sessions
Business Writing
Feedback Essential

Manager Upgrade School

Impactful Leadership

Leadership in Spotlight

Képzési megoldásaink

Impact Recorded: előre rögzített online kurzusok

Releváns tartalmak: a leckék az ügyfél igényeire szabva
Egyéni visszajelzések
Rugalmas LMS implementáció

Azoknak, akik a saját tempójukban szeretnek haladni, előre rögzített videós leckék sorozataként összeállított képzéseket kínálunk. Attól függően, hogy partnerünk a saját LMS rendszerét preferálja, vagy egy komplex megoldást keres, egyedileg (az egyedi igényekre szabva) tudjuk összeállítani a kívánt képzési programot.

Igény esetén, a kurzus vizuális megjelenését az ügyfél arculati elemeire szabjuk, a képzés tartalmát (a lényegi üzenetektől a gyakorlati példákig) is adaptáljuk a felmerülő igényekhez.

Esetünkben nem egyirányú a kommunikáció: a résztvevők nem passzív fogyasztói a tartalomnak, hanem feladatokat és leckéket teljesítve fejlődnek. A kommunikációs készségfejlesztő programjaink esetében, a feladatokat (pl. rövid prezentáció) a résztvevők videóra rögzíthetik, majd pedig a tréner ezekre visszajelzést ad.

 

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

IMPACT STREAM: live streamelt tréning és coaching

Rövid és intenzív foglalkozások
Élő online konzultáció és utánkövetés
Egyéni és kiscsoportos foglalkozások

Lehet Skype, Teams, Zoom, Hangouts, a lényeg, hogy a tréningjeink és egyéni coaching foglalkozásaink jelentős részét online konzultációk és webinarok formájában is le tudjuk bonyolítani. Ezek esetében, alkalmanként 60 perces foglalkozásokra daraboljuk a teljes programot, hogy a résztvevők érdeklődését fenn tudjuk tartani.

Ezen alkalmak során valós idejű az interakció a felek között: a tréner élőben lép kapcsolatba a résztvevőkkel a kiscsoportos foglalkozások során, azonnali visszajelzést és válaszokat ad. Ennek megfelelően, törekszünk arra, hogy kis csoportokban dolgozzunk a résztvevőkkel, kellő figyelmet fordítva mindenkire.

Az egyéni foglalkozások esetén pedig a résztvevők személyes kihívásai kapcsán nyújtunk támogatást. 

 

 

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

IMPACT BLENDED: személyes utánkövető tréningek/workshopok

Gyakorlatias megoldás a digitális program utánkövetésére
Rövid, bite-sized workshopok
A sztenderd tréningjeinknél nagyobb résztvevő kör számára

Az online képzéseket ki tudjuk egészíteni egy későbbi személyes workshop vagy tréning alkalommal, amely során már ‚csak’ a gyakorlásra fókuszálunk.

Az Impact Blended programelem kiváló lezárása lehet a digitális tanulási folyamatnak. A képzési program digitális fázisait különböző időszakokban teljesítő résztvevők egy közös workshop keretein belül gyakorolhatnak, illetve tehetik próbára magukat.

Tapasztalataink szerint a blended programok esetében, az ‘élő tréning’ időtartama egy sztenderd tréningalkalomhoz viszonyítva rövidebb lehet, vagy pedig a résztvevők száma lehet magasabb.

Ez a programelem a résztvevők számára a gyakorlatias módszertanból kifolyólag, egy kiváló kellemes és hasznos élményt jelenthet.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!