+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Train the Trainer

Train the Trainer

Miben segítünk?

Hiszünk abban, hogy nem csak azzal tanítunk, amit átadunk egy-egy képzés során, hanem azzal is, ahogyan tanítjuk az anyagot. Ez a filozófia motivált bennünket arra, hogy a tréneri csapatunk több éves tapasztalatára építve, összeállítsuk a saját Train the Trainer programunkat, melyet belsős, vállalati trénerek számára ajánlunk.

A csoportos tréningprogram célja, hogy a képzést követően a résztvevők magabiztosan tudjanak tudást átadni, képzési programot vezetni, szakmai előadást tartani és tervezni, illetve megismerkedjenek a tréningek, műhelymunkák során alkalmazott interaktív facilitációs eszköztárral.

Hogyan segítünk?

Senior trénereink vezetésével, a képzési célok meghatározásától egészen annak lezárásáig, egy tréningfolyamat lépésein haladunk végig.

A résztvevők az alapvető előadói és facilitációs technikák megismerése mellett a saját tréningjük összeállításában és finomhangolásában is segítséget kapnak.

Tréninghelyzeteket szerepjáték formájában szimulálunk és közösen határozzuk meg, hogy egy adott szituációban mi lehet a legjobb megoldás.

Alapozó program

16 óra időtartam

Alapvető előadói, facilitációs technikák

Tréningprogram megtervezése

A kezdő vagy kevés tréning tapasztalattal bíró tréneri csapatok számára ajánljuk a két napos programunkat, melynek során a legfontosabb technikák és tréneri trükkök elsajátítása mellett, a résztvevőknek alkalmuk nyílik arra, hogy egy-egy ’éles’ helyzetben is próbára tegyék magukat.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Haladó program

24 óra időtartam és utánkövetés

Alapozó tréningprogram fejlesztési módszertana

Új tréningprogram megtervezése

A haladó Train the Trainer programunk egy több modulból álló, legalább három napos képzési program, mely során az alapvető technikák mellett az ügyfél (és a résztvevők) specifikus elvárásaira szabjuk a képzési modulokat. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a technikai típusú képzések megtervezésétől kezdve, a nehéz résztvevői karaktereken át, egészen a virtuális képzési platformok és webinarok használatáig érintjük a kezdő és gyakorlott trénerek számára egyaránt releváns témaköröket.

KÉRJEN AJÁNLATOT!