Barion Pixel
+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Feedback Essentials

Feedback Essentials

Miben segítünk?

Mindannyian tapasztaljuk, hogy visszajelzést adni és kapni nehéz feladat. A konstruktív, teljesítménymenedzsment célú visszajelzés azonban elengedhetetlen eszköz a hatékony vezetéshez. A tréning során megismerjük és kielemezzük a visszajelzések tartalmi és kommunikációs aspektusait. Külön hangsúlyt fektetünk a negatív visszajelzésekre, miközben szem előtt tartjuk a pozitív leadership alapvetéseit is. A vezetői fejlődéshez elengedhetetlen a visszajelzések fogadásának és hasznosításának képessége, ezért ezzel is kiemelt témakörként foglalkozunk.

 

Hogyan segítünk?

Megvizsgáljuk a visszajelzés funkcióit, és azt, hogy miért képezi a mindennapi vezetői tevékenység elengedhetetlen részét.
Egy gyakorlatban könnyen alkalmazható modell segítségével megtanuljuk a fejlődés-fókuszú visszajelzés kulcsfontosságú lépéseit
Megvizsgáljuk, hogy milyen személyes szempontok játszanak szerepet a visszajelzés fogadásában, és megtanuljuk hogyan hasznosíthatjuk őket.
A résztvevők számára kihívást jelentő visszajelzés-helyzeteket szerepjáték gyakorlatokban elemezzük ki, és a csoporttal közösen dolgozzuk ki a megoldásokat.

Feedback Essentials Tréning

8 óra időtartamban – egyben lebonyolítva vagy több alkalomra bontva
6-8 fő esetén egy tréner részvételével, 10-12 fő esetén két tréner részvételével (akár színész bevonásával)
Digitális lebonyolítás esetén min. 4 fő, egy trénerrel.
A tréning megvalósítható élő, online vagy pedig blended képzés formájában is.
A tréninget követően a résztvevők magabiztosabban és hatékonyabban fognak fejlődés-fókuszú visszajelzést adni, ezzel támogatva a visszajelzési kultúrát az adott szervezetben.

KÉRJEN AJÁNLATOT!