Barion Pixel
+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Tréningek és Vezetőfejlesztések

A trénerekből, színészekből, újságírókból és pszichológusokból álló tanácsadói csapatunk tagjai mind egy közös célért dolgoznak: hidakat építenek emberek között. Egyéni coachingoktól kezdve a százakat megmozgató workshopokig az a célunk, hogy a képzéseinkkel segítsünk ügyfeleinknek abban, hogy maradandó hatást tudjanak gyakorolni másokra az erősségeik felismerése és képességeik fejlesztése által.

Kommunikációs és vezetőfejlesztési tréningjeink során abban hiszünk, hogy fejlődni úgy is lehet, hogy közben élvezzük is a folyamatot. Képzéseink megalkotása során gyakorlatias módszerekre építünk. Kommunikációs tréningjeink során az a célunk, hogy a résztvevők a kihívást jelentő nyilvános szereplések és társas helyzetek alkalmával is a legjobb benyomást kelthessék hallgatóságuk és partnereik szemében. Vezetőfejlesztő programjaink pedig gyors és hatékony eszközökkel segítik a modern vezetői készségek és ismeretek elsajátítását és bővítését – jövőbeli, kezdő és gyakorlott vezetők számára egyaránt. Tapasztalatunk és meggyőződésünk szerint a vezetés – mint minden más szakma – tanulható, s mi ebben támogatjuk ügyfeleinket.

HISZÜNK MUNKÁNK EREDMÉNYESSÉGÉBEN

94.7%

Hasznosság

 

92.5%

Alkalmazhatóság

 

 Éppen ezért bárki számára elérhetővé tesszük a tréningjeink résztvevői által kitöltött, anonim kérdőívek eredményeit. 2016 óta összesen 899 résztvevő töltötte ki kérdőíveinket, és értékelte a munkánkat. Az eredményeink magukért beszélnek. Nézze meg a teljes összefoglalónkat!

TOVÁBBI INFÓK