Barion Pixel
+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Remote Leadership

Remote Leadership

Miben segítünk?

A virtuális csapatok vezetése első látásra merőben más kihívásnak tűnik, mint a tradicionális vezetés. Hirtelen kevesebb lehetőségünk van információhoz jutni a csapatunk tagjairól, miközben sokszor úgy érezzük, hogy vezetői kontrolligényünk jelentősen nő. Ebben a helyzetben egyetlen megoldási lehetőségünk van: új vezetői működésmódba kell váltanunk. Bár a vezetés céljai továbbra is változatlanok, az út, ahogyan eljutunk oda és az eszközök, amelyek segítenek minket, átalakultak. Tréningünk ebben az új működésmódban nyújt támogatást, kijelölve azokat a stratégiákat, amelyekkel virtuális környezetben is hatékonyan elérhetjük vezetői céljainkat.

Hogyan segítünk?

Megvizsgáljuk a virtuális vezetés sajátos jellemzőit, azonosítjuk annak újszerű kihívásait.

A helyzetfüggő vezetés modellje segítségével kijelöljük a lehetséges egyéni beosztotti szükségleteket és az azokhoz illeszkedő virtuális vezetői eszközöket.

A résztvevőkkel elemzést készítünk saját csapatukról – egyéni vezetői kihívásaikra fókuszálunk, azokra konkrét megoldást keresünk.

A virtuális vezetést a pozitív leadership keretrendszerében helyezzük el, kifejezett hangsúlyt fektetve a bizalomépítés eszközeire virtuális környezetben.

Tudatosan kezeljük a fellépő megnövekedett kontrolligényt a vezetői mikromenedzsment elkerülése érdekében: a fókuszt a beosztotti tevékenységek helyett az eredményekre helyezzük.

Remote Leadership - Standard

4×90 perc időtartamban, több alkalom során

Digitális lebonyolítás, 4 fős csoport, 1 trénerrel

A tréninget követően a résztvevők képesek lesznek hatékonyan és magabiztosan vezetni csapatukat virtuális környezetben is

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Remote Leadership - Premium

4×90 perc időtartamban, több alkalom során

4 órás vezetői esettanulmánnyal kiegészítve, amely segíti a tréningek tudásanyagának elmélyítését, gyakorlati implementációját

Digitális lebonyolítás, 4 fős csoport, 1 trénerrel

A tréninget követően a résztvevők képesek lesznek hatékonyan és magabiztosan vezetni csapatukat virtuális környezetben is – az elsajátított vezetői eszközök alkalmazását az esettanulmány során készített akcióterv támogatja.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!