Barion Pixel
+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Leadership in spotlight

Leadership in spotlight

Miben segítünk?

Alapvetésünk, hogy a sikeres vezetői tevékenység meghatározó tényezője az önreflexió képessége. Ezt sajnos gyakran megnehezíti a felsővezetői pozícióval együtt járó elszigeteltség, ami egyúttal kevesebb kapott visszajelzést is jelent.

A programelemben konfrontatív technikát használunk: a fókuszban álló vezető hívja meg a workshop résztvevőit (azonos szintű kollégák és beosztottak), akik azonnali visszajelzéseket adnak.

A tréning inspiratív módszertannal helyezi új perspektívába a vezetői kihívásokat, elősegítve a személyes fejlődést és az énkép finomhangolását. A program szervezet szintű megtérülése a bizalom szintjének emelkedése, mivel a résztvevők konstruktív környezetben osztják meg egymással az egyéni meglátásaikat.

Hogyan segítünk?

A fókuszszemély specifikus és objektív megfigyelésekre épített visszajelzéseket kap.

A közvetlen kollégák a fókuszszemélyt a vállalati/vezetői értékekre kialakított kvantitatív kérdőívvel értékelik. Az eredményeket összehasonlítjuk a fókuszszemély saját értékelésével. (1. ábra)

A szélesebb vezetői körben megvalósuló workshopok lehetővé teszik a minél magasabb szintű szervezeti megtérülést.

Magasabb számú vezetői részvétel esetén a fókuszszemélyek pontszámait rendszerbe foglaljuk, kvantitatív mutatókkal tudjuk értelmezni a szervezeti kultúra alakulását. (2. ábra)

A program támogatja a visszajelző vezetői kultúra, ill. a vezetői önismeretre és személyiségfejlődésre épülő, hiteles vezetői attitűdök fejlesztését.

1. ábra

2. ábra

Leadership in Spotlight Workshop

Célcsoport: felsővezetők

Résztvevők száma: fókuszszemély (vezető) + maximum 15 fő kolléga (direkt és remote csapattagok) + 1 facilitátor

Időtartam: 3 óra

Fókuszban lévő vezető értékelése az egyeztetett vállalati/vezetői értékek mentén

A programelem megvalósítható élő és online formában is.

Háttéranyagok:

vizuálisan megjelenített kvantitatív értékelés a vállalati/vezetői értékek mentén a fókuszszemély számára, amely kijelöli a személyes fejlődési irányokat (lásd: 1. ábra)
vizuálisan megjelenített, anonim, kvantitatív értékelés a résztvevő vezetők csapatairól, több csapatműködést leíró, specifikus kvalitatív mutatóra vetítve (lásd 2. ábra) A kvalitatív mutatók a tréner értékelése mentén alakulnak, az egyes workshopokon tett megfigyelései alapján.

A workshop kivételes hatékonysággal támogatja a fókuszban lévő felsővezető fejlődését, így jelentős megtérülést hoz a szervezet mindennapi működése során.

KÉRJEN AJÁNLATOT!