+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Vezetőfejlesztés

A legtöbben nem születünk vezetőnek, és legtöbbször nem is tanuljuk ezt a „szakmát”. Útközben, számos nehézségen keresztül válunk vezetővé, és gyakran csak utólag, visszatekintve látjuk át és értjük meg a folyamatot. Vezetőként mi is tisztában vagyunk azzal, hogy a kritikus helyzetekben ösztönösen, az évek során berögződött minták alapján döntünk és viselkedünk: egyszer helyesen, máskor helytelenül.

Vezetőfejlesztő programjaink gyors és hatékony eszközökkel segítik a modern vezetői készségek és ismeretek elsajátítását és bővítését  – jövőbeli, kezdő és gyakorlott vezetők számára egyaránt. Tapasztalatunk és meggyőződésünk szerint a vezetés – mint minden más szakma – tanulható. A vívódások helyett lehet magabiztosan dönteni és helyénvalóan viselkedni a legnehezebb szituációkban is!

First Time Manager Programok

Gyakorlati megoldásokat kínálunk a legfontosabb középvezetői kihívásokra: legyen szó akár visszajelzésről, nehéz kollégák kezeléséről, motiválásról, konfliktuskezelésről, akár csapatvezetésről a digitális térben. Képzésünk hosszabb, összetett fejlesztési folyamat részeként és egyedi igényekre fókuszáló, rövidebb modulokban egyaránt működik.

Tovább

Feedback Essentials

Hogyan tudok valakinek vezetőként negatív visszajelzést adni? Milyen gyakran érdemes visszajelzést adnom a beosztottjaimnak? Mit tehetek azért, hogy fejlődjön a munkahelyi szervezetemben vagy csapatomban a visszajelzési kultúra? Miért fontos, hogy vezetőként rendszeresen kérjek visszajelzést a beosztottjaimról? Tréningünk többek között ezekre a kérdésekre ad választ.

Tovább

Remote Leadership

A virtuális vezetés sokszor működik nagyítóként: úgy érezhetjük, hogy minden eddigi vezetői kihívásunk és problémánk váratlanul tízszeresére nő. Eltűnnek a kávé melletti informális beszélgetések, a személyes kapcsolódás érzése sérül, már nem elég pár lépést megtennünk, hogy odalépjünk egy beosztottunk asztalához. Megváltozik csapatunk dinamikája, kommunikációja, az információ áramlása, sokszor az elvárások és szükségletek is. Hogyan tudjuk vezetőként ebben az új helyzetben mégis hatékonyan és motiváltan működtetni csapatunkat? Erre a kérdésre ad választ a tréningünk.

Tovább

Együttérző vezetés

Vezetőként, a számtalan feladat és a ránk nehezedő nyomás mellett, kevés figyelem jut a vezetés emberi oldalára. A munkatársak motiválása, illetve kihívásaik kezelése azonban a mi felelősségünk is. Nem csak az számít, amit vezetőként operatív szinten teszünk, hanem az is fontos, hogy azt hogyan tesszük. Kiváltképp igaz ez a poszt-pandémiás világunk esetében, amelyben az egymást érő meetingek és a megszámlálhatatlan emailek közepette kell fenntartanunk munkatársaink elköteleződését.

Tovább

Mentális Jóllét Program

A munkavállalók mentális jólléte és egészsége mindig is fontos jelentősséggel bírt. A felgyorsult változások és tartós távmunka viszont eddig nem látott nehézségek elé állított mindenkit; erőforrásaink megfelelő kiaknázása, ellenálló képességünk fejlesztése, saját motivációnk tudatosítása így még jobban felértékelődött. Képzésünk ezeken a területeken biztosít szakértői támogatást.

Tovább

Outdoor Leadership program

Napjaink vezetőinek önbizalomra, rugalmasságra és kitűnő együttműködő-kommunikációs képességekre van szükségük ahhoz, hogy elérjék saját és szervezetük céljait. A természeti környezetben zajló kihívások, majd ezek reflexiója, az élmények tapasztaltokká alakítása segíti a résztvevőket önmaguk mélyebb megismerésében és ezáltal támogatja őket, hogy közösségük kiváló vezetői lehessenek.

Tovább

Vezetői coaching támogatás – egyéni képzés-fejlesztés „Manager” és „Leader” szintű vezetőknek

Ebben az önreflexióra építő képzési-fejlesztési folyamatban feltárjuk azokat a személyes értékeket és azonosítjuk azokat a vezetési eszközöket, amelyek a hatékony egyéni vezetői működés alapját adják.Választ adunk azokra az egyedi kérdésekre és megkeressük azokat a fejlesztendő készségeket, amelyek a hozzánk forduló vezetőt autentikus és erős szerepbe emelik.

Tovább

hu

Leadership in spotlight

A felsővezetői státuszból eredő elszigeteltség és a korlátozott visszajelzések komoly kihívást jelentenek a vezetői kompetenciák fejlesztésében. Programunk egyedi módszertan segítségével, biztonságos környezetben teszi lehetővé, hogy a fókuszban lévő felsővezető rövid időn belül számos olyan visszajelzést kapjon, amelyre a mindennapok során egyébként nincs lehetősége.

Tovább

HISZÜNK MUNKÁNK EREDMÉNYESSÉGÉBEN

96%

Mennyire bizonyult hasznosnak a tréning?

 

Kétségkívül a vezetőfejlesztő programok résztvevői számítanak az egyik legkritikusabb hallgatóságnak. Éppen ezért vagyunk különösen büszkék a képzéseinkkel kapcsolatos visszajelzésekre.

„Nekem nagyon tetszett, nem változtatnék rajta.”

„Életem legjobb tréningje minden túlzás nélkül!”