+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Stratégiaalkotás

Stratégiaalkotás

Miben segítünk?

Legyen szó egy komplex Employer Branding stratégiáról vagy egy specifikus kommunikációs kampányról, a célok nem érnek sokat egy világos terv és felelősségi körök nélkül. Hiszünk abban, hogy egy-egy kampány sikere érdekében, szükséges a megalapozott tervezés, melynek során az ügyféllel, vagy akár a stakeholderek szélesebb körének bevonásával egy olyan stratégia születhet, amelyben hangzatos szólamok helyett, konkrét lépések, feladatok, időterv, felelősök, üzenetek, célcsoportok, célok, illetve KPI-ok kerülnek meghatározásra.

Hogyan segítünk?

A stratégiaalkotás első lépése, hogy megértsük a kihívást, amelyre az ügyfél megoldást vár. Ehhez meg kell ismernünk a teljes kontextust, annak érdekében, hogy egy alapos képet kapjunk a helyzetről. Egy összetett Employer Branding stratégia esetében, hasznos, ha első lépésben auditot végezünk el, melynek során felmérjük a szervezet vezetőinek elvárását, majd pedig a szervezeti kultúrát (szervezeti kultúra teszteket, motivációs teszteket, mélyinterjúkat bonyolítunk le a vállalat munkatársaival).
Az audit eredményeire alapozva dolgozzuk ki a stratégiát, melynek során ügyelünk arra, hogy a ‘teljes munkavállalói életciklus’ szempontjából, releváns tartalmakat dolgozzunk ki. Nem csupán a toborzás felpörgetése, de az elköteleződés növelése is a célunk.
Természetesen a stratégia értékét nem annak kidolgozottsága, hanem a megvalósíthatósága dönti el, ezért is nyúltunk támogatást a stratégia megvalósításában és az eredményesség felmérésében is.