+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Digitális megoldásaink krízishelyzetre

Digitális megoldásaink krízishelyzetre

Miben segítünk?

A pandémiás helyzet következtében a vállalatoknak és vezetőiknek egy korábban nem tapasztalt kihívással kell szembenézniük. Az újfajta krízis számtalan kérdést vet fel, melyek közül három biztosan foglalkoztatja döntéshozókat: Hogyan lehet kapcsolatot tartani a kollégákkal, fenntartva mind a folyamatos üzletmenetet, mind a motivációt? Hogyan tudunk kommunikálni ügyfeleinkkel, partnereinkkel és a szélesebb nyilvánossággal ebben az időszakban? Hogyan alkothatunk pontos képet arról, hogy ügyfeleink és a piaci szereplők hogyan vélekednek az üzletünk számára fontos kérdésekről?

A választ mindhárom kérdés esetében a digitális térben kell keresni. Ám a hatékony digitális megoldások szakértelmet igényelnek, különösen akkor, amikor a kommunikációs helyzet, a célközönség vagy az üzenetek miatt elengedhetetlen a professzionális előadásmód és a kifogástalan technikai kivitelezés.

Virtuális konferencia? Vezérigazgatói bejelentés? Oktató vagy tájékoztató videó? Hatékony közvélemény- és piackutatás? Évtizedes televíziós és tanácsadói tapasztalatunk alapján olyan megoldásokat kínálunk, melyek nemcsak a jelenlegi helyzetben, hanem ciklikus válság vagy tartós távmunka esetén is a digitális csatornák széles spektrumán biztosítják az eredményes kommunikációt és információszerzést.

Hogyan segítünk?

Koncepciót alkotunk, tervezünk és tanácsot adunk: tapasztalt trénereink és tanácsadóink segítik az online videók és élő bejelentkezések megtervezését és egyedi igényekre alakítását. A kiemelten fontos, előre rögzített vagy élőben sugárzott videós üzenetek hatékonyságáról előzetes felkészítéssel gondoskodunk.

Gyártunk és megvalósítunk: jól felszerelt stúdiónk az online bejelentkezésekhez és a videós tartalmak elkészítéséhez egyaránt professzionális munkakörnyezetet kínál. Technikus partnereink a tartalomgyártás mellett egyúttal az online rendezvények támogatásának szakértői is.

Megoldást adunk közvélemény- és piackutatáshoz: innovatív mobil applikációnk, az Opinio lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a megszokott piackutatási módszereknél jóval gyorsabban és költséghatékonyabban juthassanak információhoz, amit azonnal felhasználhatnak például helyzetelemzéshez, stratégiaalkotáshoz, kampánytervezéshez vagy fontos üzleti döntésekhez.

Megoldásaink

Online vezetői bejelentések és nyilatkozatok

Egy krízishelyzet során elengedhetetlen a világos, meggyőző és rendszeres vezetői kommunikáció.

Legyen szó akár előre rögzített videós üzenetekről, akár élőben streamelt nyilatkozatokról, ügyfeleinket a teljes felkészülési folyamatban elkísérjük: az üzenetek kidolgozásától kezdve az előadás gyakorlásán át egészen a technika beállításáig és finomhangolásáig.

Stúdiónknak és technikai stábunknak köszönhetően az anyagokat professzionális minőségben gyártjuk le, és igény szerint az utómunkákat is elvégezzük.

Videós tartalomgyártás (Explainer és tutorial videók)

A virtuális kommunikáció térnyerése a felhasználók érdeklődését a könnyen befogadható videós tartalmak és információk felé fordítja. Erre a folyamatosan növekvő igényre nyújt megoldást a videós tartalomgyártásra szakosodott csapatunk.

Szakértelmünk segítségével ügyfeleink látványos és igényes formában tudnak megosztani olyan információkat, melyet részletes vagy érzékletes bemutatást, elmagyarázást igényelnek: például folyamatok bemutatása új munkatársaknak, ügyféljellemzők összefoglalása értékesítési kampány tervezéséhez.)

Szolgáltatásunk a videós tartalomkészítés teljes folyamatát felöleli: a koncepcióalkotástól a gyártáson át (beleértve a színész-előadók, a szinkronszínésze és grafikusok rendelkezésre bocsátását és munkájuk koordinációját) egészen az utómunkáig és a „kulcsrakész” videós tartalmak átadásáig.

Virtuális rendezvények

Az intenzív digitalizáció tükrében a virtuális rendezvények előtérbe kerülése szükségszerű és előremutató folyamat, ám Magyarországon még kevés szolgáltatónak van gyakorlata és tapasztalata az ilyen típusú események megtervezésében és megvalósításában. Ráadásul a sokféle és komplex feladatrész összefogása külön szakértelmet igényel.

Televíziós munkatársaink, trénereink, színész kollégáink és technikai partnereink segítségével hatékony támogatást nyújtunk a virtuális rendezvények sikeres megvalósításában. Átfogó szemlélettel, ugyanakkor a legapróbb gyakorlatias részletekre is ügyelve tartjuk kézben a projekteket: legyen szó a koncepció és műsorterv kidolgozásáról, az előadók felkészítéséről, a műsorvezetői feladatok ellátásáról vagy akár a technikai feltételek biztosításáról.

Opinio app közvélemény- és piackutatáshoz

Az információs zajban nem könnyű megtalálni és kiszűrni az üzletünk számára fontos információkat. A válság időszakában pedig még nehezebb közvetlenül elérni és megszólítani a fogyasztókat vagy éppen a munkatársakat. A közvetett információ pedig lassú, nem feltétlenül naprakész, és gyakran torzul is.

Az Opinio mobilapplikáció gyors és hatékony megoldást kínál közvélemény- és piackutatáshoz. Az alkalmazás rugalmas és felhasználóbarát: a felmérések okostelefonon keresztül érik el a megkérdezetteket, akik elfoglaltságuk függvényében bármikor válaszolhatnak az adott napon belül.

Az Opinio széles válaszadói réteg véleményét összegzi, és a válaszokból szociológiai módszerekkel állít elő kimutatásokat. Ezért kiválóan alkalmazható minden olyan területen, ahol fontos a gyors és valós információszerzés: pl. kutatások, fogyasztói felmérések, felhasználói vélemények, szolgáltatások értékelése, termékfejlesztés.

Digitális tudástár

A saját tematikájú képzéseink digitalizációja mellett, ügyfeleink szakmai tapasztalatait is képesek vagyunk e-learning tartalmakká alakítani. Trénereink és e-learning szakértő partnereink segítségével, kialakítható egy olyan belső digitális tudástár, amelyhez a vállalat munkatársai könnyedén hozzáférhetnek.

A fenti kompetenciáink és infrastruktúránk előnyeit ügyfeleink az online tréningek során is élvezhetik. Amennyiben digitális tréningmegoldást keres, ide kattintva többet megtudhat az online képzési módszereinkről.