+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Interaktív e-learning kurzus:

Hatékony és élvezetes prezentációk a virtuális térben

Prezentációk a virtuális térben (e-learning kurzus)

Miben és hogyan segít online képzésünk?

2020 tavaszán gyökeresen megváltozott a legtöbb vállalat működése. A tartós távmunka kényszere miatt, az online tér lett informális kapcsolataink mentőcsónakja és a legfontosabb tárgyalások helyszíne egyaránt. Mire kell figyelni egy online prezentáció során? Hogyan kell egy ilyen helyzetre felkészülni? Hogyan tudom a hallgatóságomat meggyőzni, ha közben nem is biztos, hogy rám figyelnek?

Többek között ezekre a kérdésekre ad választ a 7 videós lecke köré épülő online képzésünk, melynek során bemutatjuk, hogyan lehet érdekes, hatékony és élvezetes előadásokat tartani virtuális és valós környezetben egyaránt. A három különböző csomagban elérhető képzésünk közül kiválaszthatja az ön számára leginkább megfelelőt, a klasszikus e-learning kurzustól kezdve, az interaktív házi feladatokat tartalmazó programon át, egészen a virtuális (utánkövető) konzultációval ellátott fejlesztő csomagig.

Tudjon meg többet a képzésről

Válassza ki az önnek megfelelő csomagot

CLASSIC

27 lecke

7 videós lecke, 8 segédanyag
letölthető Power Point-sablon válogatás – 50 diával

MOST 4.900 Ft! – érdekelnek a kurzus részletei!

MEGVÁSÁROLOM!

INTERACTIVE

28 lecke

7 videós lecke, 8 segédanyag, beadandó házi feladatok
letölthető Power Point-sablon válogatás – 50 diával
három alkalommal szöveges visszajelzés az Impact Works senior trénerétől

MOST 17.900 Ft! – érdekelnek a kurzus részletei!

MEGVÁSÁROLOM!

PREMIUM

29 lecke

7 videós lecke, 8 segédanyag, beadandó házi feladatok
letölthető Power Point-sablon válogatás – 50 diával
három alkalommal szöveges visszajelzés az Impact Works senior trénerétől
30 perc online tanácsadás az Impact Works senior trénerével

MEGVÁSÁROLOM!

Tudjon meg többet az oktatóról

Batiz András tíz éven át szerkesztett és vezetett milliós nézettségű TV-műsorokat előbb a közszolgálati televízióban, majd az RTL Klubon. 2004-től kormányszóvivőként, majd a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs igazgatójaként szereplője és formálója volt a nagypolitika kommunikációs tevékenységének. 2007-ben alapította az Impact Works-t, amelynek vezetőjeként személyesen is több, mint 1000 tréninget és workshop-ot vezetett 3 kontinens 20 országában elsősorban nemzetközi vállalatok vezetőinek. Rendszeres előadója konferenciáknak, elsősorban hatékony kommunikáció, bizalomépítés, történetmesélés, karizmatikus előadói technikák témakörökben. TV-rendező műsorvezető szakon a Színművészeti Egyetemen (1997), pszichológia szakon a Szegedi Tudományegyetemen végzett (2019).

Ismerje meg a felületet