+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Decision-Making Material tréning

Decision-Making Material tréning

Miben segítünk?

Tisztában vagyunk vele, hogy nem könnyű egy összetett szakmai témában egy érthető és a hallgatóság számára is befogadható prezentációt vagy anyagot készíteni. Kifejezetten igaz ez, ha az anyag célja ráadásul egy döntéshozatal támogatása.

A tréningalkalmak során egy olyan struktúrát adunk át, mely támogatja a hatékony és követhető döntéshozatali anyagok elkészítését. A résztvevők a teljes tréningprogram során saját, aktuális anyagaikon próbálhatják ki a bemutatott eszközöket. Kézzelfogható, azonnal alkalmazható praktikákat, sablonokat és eszközöket adunk.

Hogyan segítünk?

Megvizsgáljuk, mik a leggyakoribb hibák és kihívások egy döntéshozatali anyag elkészítésekor és foglalkozunk azzal, hogyan tudjuk ezeket elkerülni.

Egy hatékony, könnyen megjegyezhető logikai struktúrát és gondolkodásmódot adunk át, mely mankóként és vezérelvként szolgálhat az anyag készítőjének.

Konkrét gyakorlatokon keresztül nézzük meg, hogyan tudunk írásban érthetőbben, rövidebben és konkrétabban fogalmazni.

Foglalkozunk a vizuális elrendezéssel is, és egy letisztult, könnyen átlátható anyag elkészítésére törekszünk.

Lépésről-lépésre végig vesszük a hatékony döntéshozatali anyag elkészítését, melyhez munkafüzeteket, struktúrákat biztosítunk a résztvevőknek a gyakorláshoz.

Szükség szerint az anyagok elkészítését követően azok hatásos előadására is kiemelt hangsúlyt fektetünk: a résztvevők elsajátíthatják a szükséges alapvető prezentációs eszköztárat.

Döntéshozatali Anyagok Készítése

A tréning megvalósítható tantermi, online vagy blended képzés formájában is.

Digitális lebonyolítás esetén max. 8 fő, két trénerrel, 3×2 órában.

Személyes lebonyolítás esetén max. 12 fő esetén két tréner részvételével 8 órában.

A tréninget követően a résztvevők képesek lesznek hatékonyabb, professzionálisabb és letisztultabb döntéshozatali anyagokat készíteni.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Döntéshozatali Anyagok Készítése és Prezentálása

A tréning megvalósítható tantermi, online vagy blended képzés formájában is.

Digitális lebonyolítás esetén max. 8 fő, két trénerrel, 6×2 órában.

Személyes lebonyolítás esetén max. 12 fő esetén két tréner részvételével 2 napban.

A tréninget követően a résztvevők képesek lesznek hatékonyabb, professzionálisabb és letisztultabb döntéshozatali anyagokat készíteni és azokat hatásosan prezentálni

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!