+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Asszertivitás tréningek

Asszertivitás tréningek

Miben segítünk?

Az asszertív kommunikációs tréningünk segít a résztvevőknek megérteni az asszertivitás fontosságát és eszközöket kínál az asszertív kommunikáció sikeres elsajátításához. A tréning során fizikai, emocionális és intellektuális szempontból is megnézzük, hogy a fogalom mit jelent a gyakorlatban. Szerepjátékok és gyakorlatok segítségével, a résztvevők megtapasztalják az agresszív, a szubmisszív és az asszertív viselkedési minták közti különbségeket, illetve megértik a hatékony, asszertív kommunikáció lényegét. A tréninget követően a résztvevők képesek lesznek praktikus technikákat alkalmazni kihívást jelentő szituációkban.

Hogyan segítünk?

Megmutatjuk, hogyan lehet növelni a másik fél elköteleződését egy téma vagy ügy iránt.

Tapasztalt színészek segítségével, valódi helyzeteket szimulálunk, illetve elemzünk ki, hogy “élesben” próbálhassa ki a különböző technikákat.

Segítünk, hogy hatékony és konfliktusmentes visszajelzést tudjon adni kollégáinak, illetve az alá- és fölérendelt viszonyban lévő munkatársainak.

Asszertivitás workshop
  • 4 óra időtartam
  • Alapvető konfliktuskezelési technikák
  • Háttéranyagok: videófelvételek

Megtanítjuk olyan alapvető konfliktuskezelési technikák alkalmazását, melyek segítségével könnyebben tudja kezelni a konfliktusos helyzeteket, illetve azokat az egyértelműbb kommunikáció segítségével elkerülheti. A workshopot játékos formában, színészek segítségével bonyolítjuk le.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
'Alapozó' asszertivitás tréning
  • 8 óra időtartam
  • Konfliktuskezelés és kooperáció
  • Háttéranyagok: videófelvételek, illetve elméleti háttéranyag
Megtanítjuk olyan alapvető konfliktuskezelési és együttműködést segítő technikák alkalmazását, melyek segítségével könnyebben, illetve hatékonyabban tudja kommunikálni saját álláspontját a partnerének és ezáltal csökkentheti a félreértéseket. A tréninget az ügyfél igényei szerint pszichológus bevonásával is lebonyolítjuk.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
'Haladó' asszertivitás tréning
  • 16 óra időtartam
  • Konfliktuskezelés, kooperáció és bizalomépítés
  • Háttéranyagok: előzőek, illetve személyre szóló elemzés
Az alapvető konfliktuskezelési és együttműködést segítő technikák mellett, hatékonyabban tudja kommunikálni saját álláspontját a partnerének. Emellett dolgozunk olyan bizalomépítő technikákkal, mint a partner-orientáció és kérdezéstechnikák, melyeket a mindennapok során kamatoztathat. A tréninget az ügyfél igényei szerint pszichológus bevonásával is lebonyolítjuk.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Egyedi kihívásokra, egyedi megoldásokat kínálunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi összeállítunk Önnek egy képzési tervet.

KAPCSOLATFELVÉTEL