+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Remote kultúra építése

A szervezeti kultúraváltással kapcsolatos vélemények feltérképezésére 2020 júliusban reprezentatív kutatást végeztünk az OPINIO közvélemény- és piackutató alkalmazás segítségével. A felmérésből kiderült, hogy a munkavállalók túlnyomó többsége szerint a COVID-19 utáni időszakban a vállalati kultúra teljes és átfogó átalakítására van szükség. Az azonban érdekes módon nem jellemző, hogy a válaszadók kizárólag a vezetőkre vagy a munkavállalókra hárítanák ezt a tevékenységet: a kihívást közös feladatként értékelik. Az új helyzet hatékony kezeléshez ugyanakkor a válaszadók közel 60%-a vár változást a vezetők szemléletmódjában. 

A vállalati/szervezeti kultúra átalakítása komplex feladat, amely komplex megoldást kíván. Ehhez kínálunk egy egyedi igényekre szabható, moduláris rendszert, melynek elemei önállóan is alkalmazhatók, ill. összekapcsolhatók és egységes keretbe illeszthetők. 

  • Feltérképezzük a szervezet lokális dilemmáit, kérdéseit az “új normális” tükrében, és felsővezetői workshopokat tartunk a témákban. A találkozók előtt digitális “házi feladat” készteti gondolkodásra a résztvevőket, a találkozók során pedig érdemi döntések születnek a szervezet kultúrájáról, működéséről. 
  • workshopok eredményeit egy több csatornás kommunikációs kampányban, interaktív módszertannal osztjuk meg a munkavállalókkal. 
  • Középvezetői tréningek (blended módszertannal) a jövő kompetenciáinak elsajátításáért 
  • Munkavállalói tréningek (blended módszertannal) a jövő kompetenciáinak elsajátításáért 

 

Aktuális lehet Nálad is? Vedd fel velünk a kapcsolatot!