+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Recruitment & onboarding optimalizálás

Az új kollégákban a toborzási és az integrációs folyamat (onboarding) során alakulnak ki a legmeghatározóbb élmények a vállalatról. Ezért fontos, hogy ezek a folyamatok és a hozzájuk kapcsolódó kommunikáció optimálisan működjenek és valóban a munkáltatói márkát erősítsék.

Széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatainkra és módszertanunkra támaszkodva elemenként és összességében egyaránt áttekintjük a toborzási folyamatot a szervezeten belül és kívül is:

  • Megvizsgáljuk az alkalmazott kommunikációs csatornákat és eszközöket;
  • Feltérképezzük az esetleges hatékonyságrontó tényezőket;
  • Megoldási javaslatmátrixot dolgozunk ki.

Az vállalat elvárásainak megfelelő, rátermett munkatársak megtalálása és kiválasztása csak az első lépés egy hosszú és komplex folyamatban. A közvetlen vezetők és a HR-szakemberek számára egy intenzívebb szakasz kezdődik, melynek során mind kulturálisan, mind operatív módon integrálniuk kell az új munkatársat.

A toborzási szakaszhoz hasonlóan itt is holisztikus módon tekintjük át a rendelkezésre álló erőforrásokat. Ezek tükrében megvizsgáljuk, hogyan lehet arányos befektetés mellett extra pozitív hatást elérni – legyen szó akár a kommunikációs anyagok átalakításáról, az előadók prezentációs készségeinek fejlesztéséről vagy akár a digitális csatornák feltérképezéséről és használatáról.

Aktuális lehet Nálad is? Vedd fel velünk a kapcsolatot!