+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Reboarding

Bár jelenleg éppen lazulnak a vírushelyzettel kapcsolatos megszorítások, és ezzel együtt a munkahelyek és az irodák újra megtelnek élettel, ám a visszarendeződés korántsem jelent könnyű folyamatot. 

Az irodai környezetbe és munkarendbe történő visszatérés ugyanis munkavállalóknak és a munkáltatónak egyaránt jelentős sokkot okoz. A stresszhatás pedig semmivel sem kisebb, mint a márciusi „karanténba” vonuláskor: a hónapok alatt megszokott, otthoni normák és a home office elhagyásakor bizonytalanság, félelem, bizalmatlanság, esetenként pánik alakulhat ki. 

Ennek megelőzésére átfogó keretrendszert alakítunk ki ügyfeleink részére, mely lehetővé teszi, hogy segítsük a zökkenőmentes visszatérést, valamint fenntartsuk a munkatársak elkötelezettségét és bizalmát a munkáltatójuk felé: 

  • Terepmunkával felmérjük a vállalat specifikus helyzetét és érintett folyamatait, és célzott tanácsadással felkészítjük a szervezetet a munkavállalók visszatérésére. 
  • Részletes reboarding kézikönyvet készítünk mind a munkavállalóknak, mind a vezetőknek. 
  • A hatékony és folyamatos tájékoztatáshoz, kapcsolattartáshoz kommunikációs ütemtervet készítünk és tartalmakat fejlesztünk többféle csatornára. 
  • Pulzusfelméréseket és fókuszcsoportos kutatásokat végzünk, hogy a megváltozott környezetben is gyorsan reagálhassunk a munkavállalói és a szervezeti igényekre. 

 

Aktuális lehet Nálad is? Vedd fel velünk a kapcsolatot!