+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Tréningek

A trénerekből, színészekből, újságírókból és pszichológusokból álló tanácsadói csapatunk tagjai mind egy közös célért dolgoznak: hidakat építenek emberek között. Egyéni coachingoktól kezdve a százakat megmozgató workshopokig, célunk, hogy a képzéseinkkel segítsünk ügyfeleinknek, az erősségeik felismerése és képességeik fejlesztése által abban, hogy maradandó hatást tudjanak gyakorolni másokra.

A gyakorlatias módszerünknek köszönhetően, ügyfeleink könnyedén sajátíthatják el azokat a kommunikációs technikákat, melyekkel a kihívást jelentő nyilvános szereplések és társas helyzetek alkalmával is a legjobb benyomást kelthetik hallgatóságuk és partnereik szemében.

training mediatraining batiz andras webinar

Digitális képzési megoldások: home office idejére

A tartós támunka időszakában is törekszünk arra, hogy gyakorlatias megoldásokkal segítsük partnereinket. Új képzéseink a home office idején is releváns kommunikációs technikákra fókuszálnak, a népszerű képzéseink esetében pedig több alternatívát is kínálunk, az előre rögzített videókurzustól, egészen a blended programcsomagokig.

Tovább

Prezentációk a virtuális térben (e-learning kurzus)

Mire kell figyelni egy online prezentáció során? Hogyan kell egy ilyen helyzetre felkészülni? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ a 7 videós lecke köré épülő online képzésünk, melynek során bemutatjuk, hogyan lehet érdekes, hatékony és élvezetes előadásokat tartani virtuális és valós környezetben egyaránt. A három különböző csomagban elérhető képzésünk közül kiválaszthatja az ön számára leginkább megfelelőt

Tovább

Remote Conflict Management (e-learning kurzus)

Hogyan tudjuk hatékonyan kezelni a virtuális térben megjelenő konfliktusokat? Mit tehetünk egy heves érzelmekkel teli helyzetben? Milyen konfliktusmegoldási stratégiákat alkalmazhatunk? Többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk a rövid videós leckéket és önismereti feladatokat tartalmazó online kurzusunkban. A képzést három különböző csomagban kínáljuk, melyek közül kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelőt.

Tovább

Prezentációs tréningek

Prezentációs tréningek

Tréningjeink során gyakorlatias módon, az Impact-módszerrel fejlesztjük a résztvevők előadói készségeit. Segítünk az egyéni kihívások azonosításában, és hasznos praktikákat mutatunk az izgulás, a hadarás vagy a csapongó előadásmód leküzdésére. A testbeszéd és attitűd tudatosításával és alakításával garantáljuk, hogy a következő prezentációja során, magabiztosabban és meggyőzőbben fogja kommunikálni üzeneteit.

Tovább

Digitális képzési megoldások: home office idejére

Prezentációs szövegírás és design

Tapasztalt szövegíróink és grafikusaink segítségével prezentációjának minden eleme professzionálissá alakítható! Támogatásunkkal a szélesebb nyilvánosság számára tervezett előadásának üzeneteit is világos és közérthető módon, frappáns elemekkel, hasonlatokkal kiegészítve tudja kommunikálni.

Tovább

Médiatréningek

A tréningünk során a rövid nyilatkozatoktól a hosszabb sajtótájékoztatókig vesszük sorra azon nyilatkozati szituációkat, melyek esetében kiemelten fontos, hogy határozottan, magabiztosan képviselje a saját és a szervezete álláspontját és üzeneteit. A válaszadási technikák bemutatása mellett a kellemetlenkedő riporteri kérdések kezelésére, illetve a megjelenéssel és fellépéssel kapcsolatos „aranyszabályokra” is kitérünk.

Tovább

Tárgyalástechnikai tréningek

A képzések célja, hogy a résztvevők könnyebben tudjanak bizalmat kelteni és építeni, spontán kommunikációjuk fejlesztésével pedig gyorsabban reagáljanak váratlan helyzetekre. Az alapvető befolyásolási és kérdezéstechnikák segítenek abban, hogy megértsük és meggyőzzük tárgyalópartnereinket.

Tovább

Excecutive kommunikációs coaching támogatás

One-on-one találkozókon mérjük fel a vezetők valódi igényeit, és komplex, személyre szabott képzéstervet készítünk számukra. Célunk, hogy a hozzánk forduló vezetőket támogassuk kommunikációjuk hatékonyabbá tételében, és utat mutassunk abban, hogyan tudnak másokat cselekvésre motiválni.

Tovább

Train the Trainer

Két- és háromnapos, trénerfejlesztő képzéseink célja, hogy a képzést követően a résztvevők magabiztosan tudjanak tudást átadni, képzési programot vezetni, szakmai előadást tartani és tervezni, illetve megismerkedjenek a tréningek, műhelymunkák során alkalmazott interaktív facilitációs eszköztárral.

Tovább

Remote Conflict Management

Mindannyian szembesülünk vele, hogy a személyes jelenlét hiánya átszínezi a konfliktusok természetét, megoldásukhoz pedig újfajta stratégiákra van szükségünk. Digitális tréningünk könnyen megtanulható és a gyakorlatban alkalmazható, működőképes eszközöket ad a résztvevők kezébe, hogy a virtuális térben megjelenő konfliktusokat idejében felismerjék és képesek legyenek azokat konstruktívan kezelni, ezzel megőrizve a jelen helyzetben sokszor sérülékeny szervezeti egészséget.

Tovább

HISZÜNK MUNKÁNK EREDMÉNYESSÉGÉBEN

94.7%

Hasznosság

 

92.5%

Alkalmazhatóság

 

 Éppen ezért bárki számára elérhetővé tesszük a tréningjeink résztvevői által kitöltött, anonim kérdőívek eredményeit. 2016 óta összesen 899 résztvevő töltötte ki kérdőíveinket, és értékelte a munkánkat. Az eredményeink magukért beszélnek. Nézze meg a teljes összefoglalónkat!

TOVÁBBI INFÓK