+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Tréningek

Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy a személyközi kommunikációs helyzetek során sokak számára a legnagyobb kihívást a stressz kezelése jelenti, és az, hogy ezekben a helyzetekben görcsösen igyekeznek jó benyomást kelteni partnereikben. Ezzel viszont gyakran éppen az ellenkezőjét érik el annak, ami a céljuk lenne. Improvizációs színházi, riporteri és szóvivői tapasztalatainkra alapozva alkottuk meg az Impact-módszert, amely játékos módon tanítja meg, hogyan lehet a kommunikáció során végig a partnerünkre, közönségünkre figyelni. Minél inkább figyelünk a másik félre, annál kevésbé figyelünk magunkra, így csökken a stressz, a szerepléssel kapcsolatos félelemérzet is. Éppen ezért – legyen szó Prezentációs-, Média-, Tárgyalástechnika-, Personal Branding tréningről, vagy éppen egy egyéni, vezetői coachingfoglalkozásról – azt valljuk, hogy ezeket a szituációkat egyfajta játékként kell felfogni és kezelni. Mint minden játéknak, ezeknek a helyzeteknek is megvannak a maguk szabályai, melyeket ismerve hatékonyabban tudjuk érvényesíteni érdekeinket.

ISMERJE MEG SZTENDERD TRÉNINGJEINKET

Videós elemzés
Elméleti háttéranyag
Egyéni visszajelzés
Storytelling technikák
Kérdezéstechnika
Személyiségtípusok kezelése
Vizuális eszközök (PPT)
Üzenetalkotás
Interjúhelyzetek
Közönség kezelése
Karriertervezés
Prezentációs tréningek
Média tréningek
LABEL 0
LABEL 1
LABEL 2
LABEL 3
LABEL 4
LABEL 5
LABEL 6
LABEL 7
LABEL 8
LABEL 9
LABEL 10
Tárgyalástechnikai tréningek
LABEL 0
LABEL 1
LABEL 2
LABEL 3
LABEL 4
LABEL 5
LABEL 6
LABEL 7
LABEL 8
LABEL 9
LABEL 10
Asszertivitás tréningek
LABEL 0
LABEL 1
LABEL 2
LABEL 3
LABEL 4
LABEL 5
LABEL 6
LABEL 7
LABEL 8
LABEL 9
LABEL 10
Személyes márkaépítés
LABEL 0
LABEL 1
LABEL 2
LABEL 3
LABEL 4
LABEL 5
LABEL 6
LABEL 7
LABEL 8
LABEL 9
LABEL 10

A sztenderd tréningjeink mellett számtalan más programot is lebonyolítunk, többek között storytelling, kríziskommunikációs szimuláció, komplex média és előadói képzés és visszajelzésadás-fókuszú programokat dolgoztunk ki, melyekről az egyes címekre kattintva többet is megtudhat.

HISZÜNK MUNKÁNK EREDMÉNYESSÉGÉBEN

94.7%

Hasznosság

 

92.5%

Alkalmazhatóság

 

 Éppen ezért bárki számára elérhetővé tesszük a tréningjeink résztvevői által kitöltött, anonim kérdőívek eredményeit. 2016 óta összesen 899 résztvevő töltötte ki kérdőíveinket, és értékelte a munkánkat. Az eredményeink magukért beszélnek. Nézze meg a teljes összefoglalónkat!

TOVÁBBI INFÓK