+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Tréningek

A trénerekből, színészekből, újságírókból és pszichológusokból álló tanácsadói csapatunk tagjai mind egy közös célért dolgoznak: hidakat építenek emberek között. Egyéni coachingoktól kezdve a százakat megmozgató workshopokig, célunk, hogy a képzéseinkkel segítsünk ügyfeleinknek, az erősségeik felismerése és képességeik fejlesztése által abban, hogy maradandó hatást tudjanak gyakorolni másokra.

A gyakorlatias módszerünknek köszönhetően, ügyfeleink könnyedén sajátíthatják el azokat a kommunikációs technikákat, melyekkel a kihívást jelentő nyilvános szereplések és társas helyzetek alkalmával is a legjobb benyomást kelthetik hallgatóságuk és partnereik szemében.

Digitális képzési megoldások: home office idejére

A tartós támunka időszakában is törekszünk arra, hogy gyakorlatias megoldásokkal segítsük partnereinket. Új képzéseink a home office idején is releváns kommunikációs technikákra fókuszálnak, a népszerű képzéseink esetében pedig több alternatívát is kínálunk, az előre rögzített videókurzustól, egészen a blended programcsomagokig.

Tovább

Prezentációs tréningek

Prezentációs tréningek

Tréningjeink során gyakorlatias módon, az Impact-módszerrel fejlesztjük a résztvevők előadói készségeit. Segítünk az egyéni kihívások azonosításában, és hasznos praktikákat mutatunk az izgulás, a hadarás vagy a csapongó előadásmód leküzdésére. A testbeszéd és attitűd tudatosításával és alakításával garantáljuk, hogy a következő prezentációja során, magabiztosabban és meggyőzőbben fogja kommunikálni üzeneteit.

Tovább

Digitális képzési megoldások: home office idejére

Prezentációs szövegírás és design

Tapasztalt szövegíróink és grafikusaink segítségével prezentációjának minden eleme professzionálissá alakítható! Támogatásunkkal a szélesebb nyilvánosság számára tervezett előadásának üzeneteit is világos és közérthető módon, frappáns elemekkel, hasonlatokkal kiegészítve tudja kommunikálni.

Tovább

Médiatréningek

A tréningünk során a rövid nyilatkozatoktól a hosszabb sajtótájékoztatókig vesszük sorra azon nyilatkozati szituációkat, melyek esetében kiemelten fontos, hogy határozottan, magabiztosan képviselje a saját és a szervezete álláspontját és üzeneteit. A válaszadási technikák bemutatása mellett a kellemetlenkedő riporteri kérdések kezelésére, illetve a megjelenéssel és fellépéssel kapcsolatos „aranyszabályokra” is kitérünk.

Tovább

Tárgyalástechnikai tréningek

A képzések célja, hogy a résztvevők könnyebben tudjanak bizalmat kelteni és építeni, spontán kommunikációjuk fejlesztésével pedig gyorsabban reagáljanak váratlan helyzetekre. Az alapvető befolyásolási és kérdezéstechnikák segítenek abban, hogy megértsük és meggyőzzük tárgyalópartnereinket.

Tovább

Excecutive kommunikációs coaching támogatás

One-on-one találkozókon mérjük fel a vezetők valódi igényeit, és komplex, személyre szabott képzéstervet készítünk számukra. Célunk, hogy a hozzánk forduló vezetőket támogassuk kommunikációjuk hatékonyabbá tételében, és utat mutassunk abban, hogyan tudnak másokat cselekvésre motiválni.

Tovább

Vezetői coaching támogatás – egyéni képzés-fejlesztés „Manager” és „Leader” szintű vezetőknek

Ebben az önreflexióra építő képzési-fejlesztési folyamatban feltárjuk azokat a személyes értékeket és azonosítjuk azokat a vezetési eszközöket, amelyek a hatékony egyéni vezetői működés alapját adják.Választ adunk azokra az egyedi kérdésekre és megkeressük azokat a fejlesztendő készségeket, amelyek a hozzánk forduló vezetőt autentikus és erős szerepbe emelik.

Tovább

Leadership in spotlight

Tervezés, feladatok delegálása, prioritások felállítása, stratégia finomhangolása: vezetőként komplex feladatokat kell sikeresen összehangolnunk és megvalósítanunk - gyakran minimális visszajelzés mellett. A „Leadership in Spotlight” tréning inspiratív módszertannal fejleszti a sikeres vezetői tevékenységhez elengedhetetlen önreflexiót és önismeretet, valamint a hatékony visszajelzési kultúra kialakítását.

Tovább

Train the Trainer

Két- és háromnapos, trénerfejlesztő képzéseink célja, hogy a képzést követően a résztvevők magabiztosan tudjanak tudást átadni, képzési programot vezetni, szakmai előadást tartani és tervezni, illetve megismerkedjenek a tréningek, műhelymunkák során alkalmazott interaktív facilitációs eszköztárral.

Tovább

hu

Leadership tréningek

Az akció- és megoldásorientált vezetői működés fejlesztésére facilitációs és Action Learning eszközöket alkalmazunk. Az intenzív, vezetési technikákkal és módszertanokkal foglalkozó tréningalkalmakat coaching és online webinárium kíséri, melyek támogatják a tudás elmélyítését.

Tovább

training mediatraining batiz andras webinar

Impact essentials: Webinar és tréning

Az Impact Essentials a 21. század ritmusához alkalmazkodva biztosítja az általános kommunikációs és előadói készségek fejlesztését. Korunk digitális HR-trendjeire alapozva született meg blended képzésünk, így az online platformokban rejlő lehetőségeknek köszönhetően bárhol, bármikor elsajátíthatók az Impact módszer elméleti ismeretei.

Tovább

HISZÜNK MUNKÁNK EREDMÉNYESSÉGÉBEN

94.7%

Hasznosság

 

92.5%

Alkalmazhatóság

 

 Éppen ezért bárki számára elérhetővé tesszük a tréningjeink résztvevői által kitöltött, anonim kérdőívek eredményeit. 2016 óta összesen 899 résztvevő töltötte ki kérdőíveinket, és értékelte a munkánkat. Az eredményeink magukért beszélnek. Nézze meg a teljes összefoglalónkat!

TOVÁBBI INFÓK