+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Novák Dóra – pszichológus, tréner, tanácsadó

Novák Dóra

Dóri mesterszakon végzett pszichológiát a Budapesti Műszaki Egyetem munka- és szervezetpszichológia szakán. Az Impact Works csapatához 2019-ben csatlakozott, jelenleg főként vezetőfejlesztési és mentális jóllét programjainkon dolgozik, illetve a wellbeing programok szakértőjeként van jelen. Tanácsadóként főként a szakmai koncepciók kidolgozásáért felel. Trénerként elsősorban vezetőfejlesztési programok és mentális jóllét programok megtartásában vesz részt. Tréneri szemléletének fontos része az emberközpontúság, célja, hogy pszichológiai tudását és a különböző ügyfeleinknél szerzett tapasztalatait a lehető leggyakorlatiasabb formában adja át a tréningjén résztvevőknek.

Jelenleg is képezi magát kognitív viselkedésterápiás módszer elsajátításával, és egyéni kliensekkel is dolgozik pszichológiai konzultációk és coaching keretében.

Nyitottsága, ambíciója, kreativitása és precizitása teszi őt a csapat hasznos tagjává.

Pszichológiai írásai mind online, mind nyomtatott formában is megjelennek több platformon. Fő érdeklődési területe a mentális jóllét fejlesztés, a pozitív pszichológia, az önismeret, az érzelmi intelligencia, a változáskezelés és a motiváció.