+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Látványos prezentációk tervezése és összeállítása

Látványos prezentációk tervezése és összeállítása

Miben segítünk?

A diák használata mára elengedhetetlen részévé vált az előadásoknak. Egy jó prezentációs anyag / PPT célja az előadás színesítése, az elhangzott információk nyomatékosítása, könnyebb megjegyezhetősége és átláthatósága. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy a PPT támogató eszközként legyen alkalmazva, ahelyett, hogy a figyelmet vonná el a beszélőről.

A képzés célja, hogy a résztvevők olyan prezentációs design alapokat sajátítsanak el, melyek segítségével könnyedén és gyorsan tudnak olyan látványos diákat összeállítani, melyek az előadás üzeneteit támogatják. A képzést követően a résztvevők olyan eszközöket és technikákat sajátítanak el, amelyes segítségével a diasorokat gyorsabban tudják elkészíteni (a tervezéstől a kivitelezésig), illetve a közönségük számára egyszerűbbé válik azok értelmezése.

Hogyan segítünk?

Megnézzük, mi az, amitől egy dia látványos, mégis könnyen átlátható lesz.

Segítünk az saját, aktuális előadásod tartalmának megtervezésében.

Megmutatjuk, hogyan lehet ütős címet a diáknak.

Kipróbáljuk, hogyan tudunk az egyes üzenetekhez illő vizuális tartalmat párosítani.

Tisztázzuk, hogy mikor és hogyan érdemes képeket, alakzatokat vagy akár ikonokat használnunk egy dia megrajzolásakor.

Önálló gyakorlaton keresztül próbáljuk ki a tanult technikákat, és személyreszabott visszajelzést adunk a további fejlődés érdekében.

Alapozó

Személyes megvalósítás esetén: 8 fő 1 trénerrel, 6 órában

Virtuális megvalósítás esetén: 6 fő 1 trénerrel, 5 órában

Írásos összefoglaló a tréningről

Az alapozó tréningünk során megtanítjuk, hogyan kell elkészítenie egy-egy prezentációt, méghozzá hatékonyan. Időt spórolunk önnek, hogy gyorsabban tudja elkészíteni a diasorokat, illetve a közönségének, hogy rövidebb idő alatt tudják értelmezni a vizuális anyagokat. A képzés során az egyszerű és lényegretörő diák elkészítésének trükkjeit ismerheti meg.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Haladó

Személyes megvalósítás esetén: 8 fő 1 trénerrel, 8 óra

Virtuális megvalósítás esetén: 6 fő 1 trénerrel, 5 órában

Írásos összefoglaló a tréningről

50 diából álló PPT sablon

Az haladó tréningünket azoknak ajánljuk, akik gyakran készítenek prezentációs anyagokat, de szeretnék ‘felfrissíteni’ szemléletmódjukat, illetve újabb trükkökkel gazdagítanák az eszköztárukat. Az képzés során kiemelt hangsúlyt fordítunk az adatok és grafikonok látványos megjelenítésének.

KÉRJEN AJÁNLATOT!