+36 1 353 6803  I info@impactworks.hu

Személyes márkaépítés

Személyes márkaépítés

Miben segítünk?

A márkák előnye, hogy segítenek döntéseket hozni. Olyan márkákat választunk, amelyeket ismerünk és tudjuk, hogy melyek az erősségeik. A személyes márkánk az, amit mások mondanak rólunk, amikor mi nem vagyunk ott. Mindenkinek van személyes márkája, legfeljebb csak idáig még nem dolgozott rajta tudatosan. Ebben segít a mi tréningünk!

Hogyan segítünk?

A tréning segít abban, hogy tudatosabban építse azt a képet, amelyet szeretne, hogy mások lássanak, mikor önre gondolnak.

Segítünk azonosítani azokat a csatornákat, illetve stakeholdereket, akik az ön számára a leginkább fontosak lehetnek.

A tréning konkrét helyzetekre készít fel. Legyen az egy meeting vagy networking esemény, olyan eszközöket adunk a kezébe, melyekkel hatékonyabban képviselheti saját üzenetét.

Személyes márkaépítés tréning
  • 16 óra időtartam
  • Alapvető márkaépítési technikák és szituációs gyakorlatok
  • Háttéranyagok: videófelvétel és emléleti háttéranyag
A személyes márkánkkal kapcsolatos gondolkodásmód erősítése érdekében, önismereti tesztekkel és csoportos megbeszélésekkel dolgozunk a tréningen, melynek első részében olyan elemekről van szó, mint a személyes motiváció, az elevator pitch, a márkaüzenet, illetve a kulcsfontosságú stakeholderek és csatornák. Ezt követően pedig a tréning második részében olyan szituációkkal dolgozunk, melyeket a résztvevők a mindennapok során is megtapasztalhatnak (személyes bemutatkozás, tárgyalás, networking esemény) és abban segítjük a résztvevőket, hogy az ilyen helyzetekben minél jobban meg tudják mutatni magukat és jó benyomást tudjanak kelteni.

KÉRJEN AJÁNLATOT!
Személyes márkaépítés coaching
  • Időtartam: rugalmas
  • Személyes karizmatikus fellépés támogatása
  • Háttéranyagok: előzőek, illetve személyre szóló elemzés
A tréningprogrammal szemben, a coaching foglalkozások során elsősorban konkrét (lehetőleg valós és jövőbeni) szituációkra fókuszálunk (személyes bemutatkozás, tárgyalás, networking esemény) és abban segítjük a résztvevőt, hogy az ilyen helyzetekben minél karizmatikusabb fellépése legyen. A foglalkozások részét képezi egy általános kommunikációs felmérés, majd készségfejlesztés, illetve arra épülve a már említett helyzetek szimulációja.KÉRJEN AJÁNLATOT!

Egyedi kihívásokra, egyedi megoldásokat kínálunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi összeállítunk Önnek egy képzési tervet.

KAPCSOLATFELVÉTEL